Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christine Melsen Bergen Op Zoom vs Mirjam Van Der Vegt
Werk & Geld

Mirjam Van Der Vegt 17.35 Punten

Mirjam Van der Vegt scoort 17.35 punten in relatie tot Christine Melsen Bergen op zoom. 17.35 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Mirjam Van der Vegt en Christine Melsen Bergen op zoom op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

In de in de categorie Werk en Geld is Christine Melsen Bergen op zoom met 6.32 punten verschil iets beter dan Mirjam Van der Vegt.
Persoonlijke Vaardigheden

Christine Melsen Bergen Op Zoom 59.85 Punten

Christine Melsen Bergen op zoom scoort 59.85 punten in relatie tot Mirjam Van der Vegt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mirjam Van Der Vegt 64.13 Punten

Mirjam Van der Vegt scoort 64.13 punten in relatie tot Christine Melsen Bergen op zoom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.28 punten verschil scoort Mirjam Van der Vegt net iets beter dan Christine Melsen Bergen op zoom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mirjam Van Der Vegt 26.08 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Mirjam Van der Vegt 26.08 punten in relatie tot Christine Melsen Bergen op zoom. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Mirjam Van der Vegt en Christine Melsen Bergen op zoom, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 52.66 punten heeft Christine Melsen Bergen op zoom ruim gewonnen van Mirjam Van der Vegt in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: