Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christine Sickman Van Der Molen vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 36.45 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 36.45 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Christine Sickman Van der Molen. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en Christine Sickman Van der Molen zijn.

Met een verschil van 36.71 punten is Christine Sickman Van der Molen de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Christine Sickman Van Der Molen 28.46 Punten

Christine Sickman Van der Molen scoort 28.46 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 46.63 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.63 punten in relatie tot Christine Sickman Van der Molen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.17 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Christine Sickman Van der Molen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Christine Sickman Van der Molen.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 46.03 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.03 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Christine Sickman Van der Molen. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Christine Sickman Van der Molen zijn.
Met een verschil van 24.5 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Christine Sickman Van der Molen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: