Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christoffel Van Wintershoven vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 62.72 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christoffel Van Wintershoven op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 62.72 punten in relatie tot Christoffel Van Wintershoven in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Christoffel Van Wintershoven met 4.57 punten verschil iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Christoffel Van Wintershoven 25.97 Punten

Christoffel Van Wintershoven scoort 25.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 59.62 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 59.62 punten in relatie tot Christoffel Van Wintershoven in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.65 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Christoffel Van Wintershoven de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 53.92 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christoffel Van Wintershoven zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 53.92 punten in relatie tot Christoffel Van Wintershoven.
Met 22.7 punten verschil scoort wint Christoffel Van Wintershoven in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: