Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cihan Tozbey vs Myndel Storteboom
Werk & Geld

Myndel Storteboom 92.42 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen myndel Storteboom en Cihan Tozbey. Binnen Werk en Geld scoort myndel Storteboom 92.42 punten ten opzichte van Cihan Tozbey.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat myndel Storteboom de leiding geeft over Cihan Tozbey. Met een verschil van 42.59 punten is myndel Storteboom de ten opzicht van Cihan Tozbey de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Cihan Tozbey 56.71 Punten

Cihan Tozbey scoort 56.71 punten in relatie tot myndel Storteboom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Myndel Storteboom 5.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort myndel Storteboom 5.83 punten in relatie tot Cihan Tozbey. Het aantal van 5.83 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 50.88 punten is Cihan Tozbey ruim de winner ten opzichte van myndel Storteboom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Myndel Storteboom 93.28 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Cihan Tozbey zeer groot. myndel Storteboom scoort 93.28 punten in relatie tot Cihan Tozbey in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Cihan Tozbey met maaar 4.01 punten verschil, net gewonnnen van myndel Storteboom.
Bekijk ook de Combats tussen: