Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cihan Tozbey vs Soos Yannick Tayro Harvey Lars
Werk & Geld

Soos Yannick Tayro Harvey Lars 4.45 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Soos Yannick tayro Harvey Lars 4.45 punten in relatie tot Cihan Tozbey. Het aantal van 4.45 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Soos Yannick tayro Harvey Lars en Cihan Tozbey zijn.

Met een verschil van 24.96 punten scoort Soos Yannick tayro Harvey Lars slechter dan Cihan Tozbey op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Cihan Tozbey 29.45 Punten

Cihan Tozbey scoort 29.45 punten in relatie tot Soos Yannick tayro Harvey Lars in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Soos Yannick Tayro Harvey Lars 89.08 Punten

Soos Yannick tayro Harvey Lars scoort 89.08 punten in relatie tot Cihan Tozbey in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.63 punten is Soos Yannick tayro Harvey Lars ruim de winner ten opzichte van Cihan Tozbey in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Soos Yannick Tayro Harvey Lars 25.28 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Soos Yannick tayro Harvey Lars 25.28 punten in relatie tot Cihan Tozbey. De aantrekkingskracht tussen Soos Yannick tayro Harvey Lars en Cihan Tozbey is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 45.31 punten heeft Soos Yannick tayro Harvey Lars verloren van Cihan Tozbey in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: