Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Claire Eltink Lenderink vs Elizabeth Kerrebijn
Werk & Geld

Elizabeth Kerrebijn 53.37 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Elizabeth Kerrebijn 53.37 punten in relatie tot Claire Eltink Lenderink. De samenwerkverhouding tussen Elizabeth Kerrebijn en Claire Eltink Lenderink kan sterk zijn.

Met een verschil van 10.94 punten scoort Elizabeth Kerrebijn beter dan Claire Eltink Lenderink in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Claire Eltink Lenderink 62.32 Punten

Claire Eltink Lenderink scoort 62.32 punten in relatie tot Elizabeth Kerrebijn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Elizabeth Kerrebijn 84.58 Punten

Elizabeth Kerrebijn scoort 84.58 punten in relatie tot Claire Eltink Lenderink in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.26 punten scoort Claire Eltink Lenderink slechter dan Elizabeth Kerrebijn op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Elizabeth Kerrebijn 53.34 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Elizabeth Kerrebijn 53.34 punten in relatie tot Claire Eltink Lenderink. De aantrekkingskracht tussen Elizabeth Kerrebijn en Claire Eltink Lenderink is sterk.
Met een verschil van 25.56 punten scoort Elizabeth Kerrebijn slechter dan Claire Eltink Lenderink in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: