Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Claire Versantvoort Glaudemans vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 97.87 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 97.87 punten ten opzichte van Claire Versantvoort Glaudemans. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claire Versantvoort Glaudemans.

Met een verschil van 61.6 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Claire Versantvoort Glaudemans in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Claire Versantvoort Glaudemans 84.72 Punten

Claire Versantvoort Glaudemans scoort 84.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 83.98 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 83.98 punten in relatie tot Claire Versantvoort Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.73999999999999 punten verschil scoort Claire Versantvoort Glaudemans net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 43.62 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 43.62 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Claire Versantvoort Glaudemans. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claire Versantvoort Glaudemans zijn.
Met een verschil van 36.67 punten is Claire Versantvoort Glaudemans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: