Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Claudia Garcia Vazquez vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 28.8 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 28.8 punten in relatie tot Claudia Garcia Vazquez in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claudia Garcia Vazquez zijn.

Met een verschil van 49.54 punten is Claudia Garcia Vazquez de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Claudia Garcia Vazquez de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Claudia Garcia Vazquez 53.83 Punten

Claudia Garcia Vazquez scoort 53.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 71.99 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.99 punten in relatie tot Claudia Garcia Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.16 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Claudia Garcia Vazquez in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Claudia Garcia Vazquez.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 51.8 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 51.8 punten in relatie tot Claudia Garcia Vazquez. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claudia Garcia Vazquez is sterk.
Met 1.56 punten verschil scoort Claudia Garcia Vazquez net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: