Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Claudia Gimbrere vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 69.18 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.18 punten in relatie tot Claudia Gimbrere in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claudia Gimbrere op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 58.52 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Claudia Gimbrere in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Claudia Gimbrere de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Claudia Gimbrere 28.85 Punten

Claudia Gimbrere scoort 28.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 14.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.33 punten in relatie tot Claudia Gimbrere. Het aantal van 14.33 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.52 punten scoort Claudia Gimbrere beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 29.32 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 29.32 punten in relatie tot Claudia Gimbrere. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claudia Gimbrere is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 41.23 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Claudia Gimbrere in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: