Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Claudia Glaudemans vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 37.23 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claudia Glaudemans zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort 37.23 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Claudia Glaudemans.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Claudia Glaudemans de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 46.3 punten is Claudia Glaudemans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Claudia Glaudemans 82.62 Punten

Claudia Glaudemans scoort 82.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 51.71 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 51.71 punten in relatie tot Claudia Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.91 punten is Claudia Glaudemans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 27.33 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gerard Van IJsselmuiden 27.33 punten in relatie tot Claudia Glaudemans. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Claudia Glaudemans, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Claudia Glaudemans met maaar 9.08 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: