Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Claudia Sedney Van Remmerden vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 50.58 Punten

De samenwerkverhouding tussen Patricia IJsseldijk en Claudia Sedney Van Remmerden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Patricia IJsseldijk 50.58 punten in relatie tot Claudia Sedney Van Remmerden.

In de in de categorie Werk en Geld is Patricia IJsseldijk met 7.48 punten verschil iets beter dan Claudia Sedney Van Remmerden.
Persoonlijke Vaardigheden

Claudia Sedney Van Remmerden 32.61 Punten

Claudia Sedney Van Remmerden scoort 32.61 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 93.56 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 93.56 punten in relatie tot Claudia Sedney Van Remmerden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.95 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Claudia Sedney Van Remmerden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 96.91 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Claudia Sedney Van Remmerden zeer groot. Patricia IJsseldijk scoort 96.91 punten in relatie tot Claudia Sedney Van Remmerden in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Patricia IJsseldijk met maaar 7.37 punten verschil, net gewonnnen van Claudia Sedney Van Remmerden.
Bekijk ook de Combats tussen: