Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cleopatra Vii Philopater vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 20.05 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cleopatra vii philopater zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 20.05 punten in relatie tot Cleopatra vii philopater in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Cleopatra vii philopater de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 41.45 punten is Cleopatra vii philopater de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Cleopatra Vii Philopater 42.73 Punten

Cleopatra vii philopater scoort 42.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 15.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.31 punten in relatie tot Cleopatra vii philopater. Het aantal van 15.31 punten redelijk laag.

Met een verschil van 27.42 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Cleopatra vii philopater op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 45 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 45 punten in relatie tot Cleopatra vii philopater in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cleopatra vii philopater.
Met een verschil van 38.92 punten verliest Gerard Van IJsselmuiden van Cleopatra vii philopater in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: