Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Colet In Bed Trompet Vu vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 54.64 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 54.64 punten in relatie tot Colet In bed trompet Vu. De samenwerkverhouding tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Colet In bed trompet Vu kan sterk zijn.

Met een verschil van 33.6 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Colet In bed trompet Vu de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Colet In Bed Trompet Vu 87.22 Punten

Colet In bed trompet Vu scoort 87.22 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 8.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 8.03 punten in relatie tot Colet In bed trompet Vu. Het aantal van 8.03 punten behoorlijk laag.

Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 28.41 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 28.41 punten in relatie tot Colet In bed trompet Vu. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Colet In bed trompet Vu is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 8.29 punten verschil scoort Colet In bed trompet Vu net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: