Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Colette Glabbeeck Van vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 19.19 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.19 punten in relatie tot Colette glabbeeck Van. 19.19 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Colette glabbeeck Van zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 72.07 punten heeft Colette glabbeeck Van met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Colette Glabbeeck Van 63.28 Punten

Colette glabbeeck Van scoort 63.28 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 56.32 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 56.32 punten in relatie tot Colette glabbeeck Van in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.96 punten verschil scoort Colette glabbeeck Van net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 1.2 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.2 punten in relatie tot Colette glabbeeck Van. 1.2 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Colette glabbeeck Van zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 59.01 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Colette glabbeeck Van in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: