Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Colin Agnew Glasgow vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 43.93 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Gerard Van IJsselmuiden en Colin agnew Glasgow. Gerard Van IJsselmuiden scoort 43.93 punten op financiel gebied in relatie tot Colin agnew Glasgow.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Colin agnew Glasgow. Met een verschil van 43.84 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Colin agnew Glasgow de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Colin Agnew Glasgow 23.16 Punten

Colin agnew Glasgow scoort 23.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 66.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.97 punten in relatie tot Colin agnew Glasgow in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.81 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Colin agnew Glasgow de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 71.5 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.5 punten in relatie tot Colin agnew Glasgow in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Colin agnew Glasgow.
Met een verschil van 70.05 punten heeft Colin agnew Glasgow duidelijk verloren van Colin agnew Glasgow in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: