Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Colinda Glaudemans vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 60.34 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 60.34 punten in relatie tot Colinda Glaudemans in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Colinda Glaudemans op financiel gebied.

Met een verschil van 12.75 punten scoort Colinda Glaudemans beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Colinda Glaudemans 10.76 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Colinda Glaudemans 10.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 10.76 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 54.14 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.14 punten in relatie tot Colinda Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.38 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Colinda Glaudemans de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 66.27 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.27 punten in relatie tot Colinda Glaudemans in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Colinda Glaudemans.
Met 3.15 punten verschil scoort Colinda Glaudemans net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: