Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Conchita Martin Vazques vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 62.34 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 62.34 punten in relatie tot Conchita Martin vazques in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Conchita Martin vazques op financiel gebied.

Met een verschil van 24.93 punten scoort Conchita Martin vazques slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Conchita Martin Vazques 77.4 Punten

Conchita Martin vazques scoort 77.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 95.17 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 95.17 punten in relatie tot Conchita Martin vazques in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.77 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Conchita Martin vazques in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Conchita Martin vazques.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 22.65 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 22.65 punten in relatie tot Conchita Martin vazques. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Conchita Martin vazques is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 75.94 punten heeft Conchita Martin vazques met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: