Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Conny Glaudemans Van Koesveld vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 27.67 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 27.67 punten in relatie tot Conny Glaudemans Van Koesveld in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Conny Glaudemans Van Koesveld zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.24 punten is Conny Glaudemans Van Koesveld de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Conny Glaudemans Van Koesveld.
Persoonlijke Vaardigheden

Conny Glaudemans Van Koesveld 56.12 Punten

Conny Glaudemans Van Koesveld scoort 56.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 42.69 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.69 punten in relatie tot Conny Glaudemans Van Koesveld in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.43 punten scoort Conny Glaudemans Van Koesveld beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 82.98 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 82.98 punten ten opzichte van Conny Glaudemans Van Koesveld. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 4.47 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Conny Glaudemans Van Koesveld op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: