Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cor Glasius Tim vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 80.3 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 80.3 punten ten opzichte van Cor Glasius Tim. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cor Glasius Tim.

Met een verschil van 60.44 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Cor Glasius Tim in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Cor Glasius Tim 83.76 Punten

Cor Glasius Tim scoort 83.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 13.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.99 punten in relatie tot Cor Glasius Tim. Het aantal van 13.99 punten redelijk laag.

Met een verschil van 69.77 punten is Cor Glasius Tim ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 23.77 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 23.77 punten in relatie tot Cor Glasius Tim. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cor Glasius Tim is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 6.04 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Cor Glasius Tim op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: