Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Corienne Verouden Groningen vs Saskia Hulshoff
Werk & Geld

Saskia Hulshoff 56.29 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Saskia Hulshoff 56.29 punten in relatie tot corienne Verouden Groningen. De samenwerkverhouding tussen Saskia Hulshoff en corienne Verouden Groningen kan sterk zijn.

Met een verschil van 48.65 punten is Saskia Hulshoff de ten opzicht van corienne Verouden Groningen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Saskia Hulshoff de leiding geeft over corienne Verouden Groningen.
Persoonlijke Vaardigheden

Corienne Verouden Groningen 55.25 Punten

corienne Verouden Groningen scoort 55.25 punten in relatie tot Saskia Hulshoff in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Saskia Hulshoff 20.14 Punten

Saskia Hulshoff scoort 20.14 punten in relatie tot corienne Verouden Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.11 punten is corienne Verouden Groningen de ten opzicht van Saskia Hulshoff de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Saskia Hulshoff 22.27 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Saskia Hulshoff 22.27 punten in relatie tot corienne Verouden Groningen. De aantrekkingskracht tussen Saskia Hulshoff en corienne Verouden Groningen is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 0.07 punten verschil scoort Saskia Hulshoff net iets beter dan corienne Verouden Groningen op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: