Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Corina Vdijk Dankers vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 36.73 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.73 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Corina VDijk Dankers. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Corina VDijk Dankers zijn.

Met 5.52 punten verschil scoort Corina VDijk Dankers net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Corina Vdijk Dankers 16.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Corina VDijk Dankers 16.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 16.31 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 38.42 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.42 punten in relatie tot Corina VDijk Dankers in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.11 punten scoort Corina VDijk Dankers slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 14.8 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 14.8 punten in relatie tot Corina VDijk Dankers op Liefdes en Relatie gebied. 14.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Corina VDijk Dankers zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 61.22 punten heeft Corina VDijk Dankers duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: