Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Corinne Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 77.94 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.94 punten in relatie tot Corinne Glasbergen in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Corinne Glasbergen.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 8.82 punten verschil iets beter dan Corinne Glasbergen.
Persoonlijke Vaardigheden

Corinne Glasbergen 95.73 Punten

Corinne Glasbergen scoort 95.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 4.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 4.6 punten in relatie tot Corinne Glasbergen. Het aantal van 4.6 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 91.13 punten wint Corinne Glasbergen ruim van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 73.62 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.62 punten in relatie tot Corinne Glasbergen in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Corinne Glasbergen.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een duidelijk verschil van 67.64 punten van Corinne Glasbergen.
Bekijk ook de Combats tussen: