Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cornelieke Nunes Vaz vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 63.03 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cornelieke Nunes Vaz op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.03 punten in relatie tot Cornelieke Nunes Vaz in de categorie Werk en Geld.

Met 17.89 punten verschil scoort Cornelieke Nunes Vaz beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Cornelieke Nunes Vaz 14.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Cornelieke Nunes Vaz 14.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.54 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 36.96 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.96 punten in relatie tot Cornelieke Nunes Vaz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.42 punten scoort Cornelieke Nunes Vaz slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 91.44 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Cornelieke Nunes Vaz zeer groot. Gerard Van IJsselmuiden scoort 91.44 punten in relatie tot Cornelieke Nunes Vaz in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Cornelieke Nunes Vaz met maaar 3.22 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: