Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Corrie Glasbergen Guijt vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 55.71 Punten

De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Corrie Glasbergen Guijt kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Gerard Van IJsselmuiden 55.71 punten in relatie tot Corrie Glasbergen Guijt.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 8.83 punten verschil iets beter dan Corrie Glasbergen Guijt.
Persoonlijke Vaardigheden

Corrie Glasbergen Guijt 1.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Corrie Glasbergen Guijt 1.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.15 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 81.47 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 81.47 punten in relatie tot Corrie Glasbergen Guijt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 80.32 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Corrie Glasbergen Guijt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 3.48 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.48 punten in relatie tot Corrie Glasbergen Guijt. Het aantal van 3.48 punten is heel laag.
Met een verschil van 46.59 punten wint Corrie Glasbergen Guijt het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: