Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Corry Modderman Vedder vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 56.11 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 56.11 punten in relatie tot Corry Modderman Vedder. De samenwerkverhouding tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Corry Modderman Vedder kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 53.4 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Corry Modderman Vedder in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Corry Modderman Vedder de werknemer is van Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Corry Modderman Vedder 93.33 Punten

Corry Modderman Vedder scoort 93.33 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 72.09 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 72.09 punten in relatie tot Corry Modderman Vedder in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.24 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Corry Modderman Vedder op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 53.51 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 53.51 punten in relatie tot Corry Modderman Vedder. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Corry Modderman Vedder is sterk.
Met een verschil van 10.18 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Corry Modderman Vedder op Liefdes en Relatie gebied dan Corry Modderman Vedder.
Bekijk ook de Combats tussen: