Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cynthia Sedoc vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 3.37 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 3.37 punten in relatie tot Cynthia Sedoc. Het aantal van 3.37 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en Cynthia Sedoc zijn.

Met een duidelijk verschil van 57.99 punten is Cynthia Sedoc de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Cynthia Sedoc.
Persoonlijke Vaardigheden

Cynthia Sedoc 8.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Cynthia Sedoc 8.12 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 8.12 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 53.92 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 53.92 punten in relatie tot Cynthia Sedoc in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 45.8 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van Cynthia Sedoc de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 62.71 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 62.71 punten in relatie tot Cynthia Sedoc in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Cynthia Sedoc.
Met een verschil van 19.05 punten scoort Cynthia Sedoc beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: