Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cyriel Van Glabbeeck vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 44.96 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.96 punten op financiel gebied in relatie tot Cyriel Van glabbeeck. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cyriel Van glabbeeck.

Met een verschil van 13.44 punten scoort Cyriel Van glabbeeck beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Cyriel Van Glabbeeck 49.24 Punten

Cyriel Van glabbeeck scoort 49.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 93.14 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 93.14 punten in relatie tot Cyriel Van glabbeeck in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.9 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Cyriel Van glabbeeck de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 90.31 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 90.31 punten in relatie tot Cyriel Van glabbeeck in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Cyriel Van glabbeeck zeer groot.
Met een verschil van 55.98 punten heeft Cyriel Van glabbeeck ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: