Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Daan Glandorf vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 94.42 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 94.42 punten ten opzichte van Daan Glandorf. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Daan Glandorf.

Met een verschil van 48.14 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Daan Glandorf de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Daan Glandorf.
Persoonlijke Vaardigheden

Daan Glandorf 48.09 Punten

Daan Glandorf scoort 48.09 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 18.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.34 punten in relatie tot Daan Glandorf. Het aantal van 18.34 punten redelijk laag.

Met een verschil van 29.75 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Daan Glandorf op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 93.4 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 93.4 punten in relatie tot Daan Glandorf in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Daan Glandorf zeer groot.
Met een verschil van 52.89 punten heeft Daan Glandorf ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: