Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel vs Maurice Maastricht Mvv
Werk & Geld

Maurice Maastricht Mvv 72.04 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Maurice Maastricht mvv en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. Maurice Maastricht mvv scoort 72.04 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 23.84 punten scoort Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel slechter dan Maurice Maastricht mvv op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel 38.47 Punten

Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel scoort 38.47 punten in relatie tot Maurice Maastricht mvv in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maurice Maastricht Mvv 82.7 Punten

Maurice Maastricht mvv scoort 82.7 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.23 punten is Maurice Maastricht mvv ten opzichte van Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maurice Maastricht Mvv 23.25 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Maurice Maastricht mvv 23.25 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. De aantrekkingskracht tussen Maurice Maastricht mvv en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 47.9 punten heeft Maurice Maastricht mvv verloren van Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: