Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel vs Mvv
Werk & Geld

Mvv 55.83 Punten

De samenwerkverhouding tussen mvv en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, mvv 55.83 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat mvv de leiding geeft over Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. Met een verschil van 42.74 punten is mvv de ten opzicht van Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel 52.07 Punten

Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel scoort 52.07 punten in relatie tot mvv in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mvv 84.98 Punten

mvv scoort 84.98 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.91 punten is mvv de ten opzicht van Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Mvv 59.74 Punten

De aantrekkingskracht tussen mvv en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort mvv 59.74 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel.
Met een verschil van 50.24 punten heeft mvv ruim gewonnen van Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: