Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel vs Mvvm
Werk & Geld

Mvvm 72.22 Punten

mvvm scoort 72.22 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen mvvm en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat mvvm de leiding geeft over Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. Met een verschil van 41.13 punten is mvvm de ten opzicht van Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel 58.03 Punten

Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel scoort 58.03 punten in relatie tot mvvm in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mvvm 48.33 Punten

mvvm scoort 48.33 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.7 punten verschil scoort Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel net iets beter dan mvvm in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mvvm 73.26 Punten

mvvm scoort 73.26 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen mvvm en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel.
Met 24.12 punten verschil scoort wint Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de Liefdes en Relatie categorie van mvvm.
Bekijk ook de Combats tussen: