Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel vs Mvvn
Werk & Geld

Mvvn 68.86 Punten

mvvn scoort 68.86 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen mvvn en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel op financiel gebied.

Met 8.56 punten verschil scoort mvvn net iets beter dan Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel 36.82 Punten

Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel scoort 36.82 punten in relatie tot mvvn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mvvn 14.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort mvvn 14.33 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. Het aantal van 14.33 punten redelijk laag.

Met een verschil van 22.49 punten scoort mvvn slechter dan Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mvvn 29.3 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort mvvn 29.3 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. De aantrekkingskracht tussen mvvn en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 35.5 punten is Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel de ten opzicht van mvvn de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: