Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel vs Roxanne Mvv
Werk & Geld

Roxanne Mvv 43.66 Punten

Roxanne mvv scoort 43.66 punten op financiel gebied in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Roxanne mvv en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel.

Met 9.77 punten verschil scoort Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel net iets beter dan Roxanne mvv in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dailey Lengkeek Capelle Aan Den Ijssel 78.93 Punten

Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel scoort 78.93 punten in relatie tot Roxanne mvv in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Roxanne Mvv 54.86 Punten

Roxanne mvv scoort 54.86 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.07 punten scoort Roxanne mvv slechter dan Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Roxanne Mvv 77.73 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Roxanne mvv en Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel. Roxanne mvv scoort 77.73 punten in relatie tot Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 22.8 punten scoort Dailey Lengkeek Capelle aan den ijssel slechter dan Roxanne mvv in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: