Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Daisy De Graaf Categories vs Katrine Demesmaeker
Werk & Geld

Katrine Demesmaeker 24.98 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen katrine Demesmaeker en Daisy De graaf categories zijn. katrine Demesmaeker scoort namelijk 24.98 punten in relatie tot Daisy De graaf categories in de categorie Werk en Geld.

Met 19.47 punten verschil scoort Daisy De graaf categories beter dan katrine Demesmaeker in de categorie werk en geld dan katrine Demesmaeker.
Persoonlijke Vaardigheden

Daisy De Graaf Categories 79.81 Punten

Daisy De graaf categories scoort 79.81 punten in relatie tot katrine Demesmaeker in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Katrine Demesmaeker 70.02 Punten

katrine Demesmaeker scoort 70.02 punten in relatie tot Daisy De graaf categories in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.79 punten verschil scoort Daisy De graaf categories net iets beter dan katrine Demesmaeker in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Katrine Demesmaeker 20.31 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft katrine Demesmaeker 20.31 punten in relatie tot Daisy De graaf categories. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen katrine Demesmaeker en Daisy De graaf categories, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft katrine Demesmaeker met maaar 9.07 punten verschil, net gewonnnen van Daisy De graaf categories.
Bekijk ook de Combats tussen: