Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dajana Glavinic vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 36.5 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dajana glavinic zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.5 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Dajana glavinic.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Dajana glavinic de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 45.29 punten is Dajana glavinic de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dajana Glavinic 36.99 Punten

Dajana glavinic scoort 36.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 6.78 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.78 punten in relatie tot Dajana glavinic. Het aantal van 6.78 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 30.21 punten is Dajana glavinic de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 8.53 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 8.53 punten in relatie tot Dajana glavinic. Het aantal van 8.53 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Dajana glavinic met maaar 0.030000000000001 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: