Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Danicia Van Glanen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 72.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 72.65 punten in relatie tot Danicia Van glanen in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Danicia Van glanen.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Danicia Van glanen. Met een verschil van 43.82 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Danicia Van glanen de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Danicia Van Glanen 81.61 Punten

Danicia Van glanen scoort 81.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 74.89 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.89 punten in relatie tot Danicia Van glanen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.72 punten verschil scoort Danicia Van glanen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 98.29 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Danicia Van glanen zeer groot. Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.29 punten in relatie tot Danicia Van glanen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 36.94 punten verliest Danicia Van glanen van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: