Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Daniel Gimeno Feijoo vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 26.5 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Daniel Gimeno Feijoo zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 26.5 punten in relatie tot Daniel Gimeno Feijoo in de categorie Werk en Geld.

Met 14.59 punten verschil scoort Daniel Gimeno Feijoo beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Daniel Gimeno Feijoo 18.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Daniel Gimeno Feijoo 18.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.34 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 24.32 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 24.32 punten in relatie tot Daniel Gimeno Feijoo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.98 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Daniel Gimeno Feijoo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 89.16 Punten

Binnen deze categorie scoort Gerard Van IJsselmuiden 89.16 punten ten opzichte van Daniel Gimeno Feijoo. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 31.76 punten verliest Daniel Gimeno Feijoo van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: