Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Daniela Wegener vs Naa Ashikai
Werk & Geld

Naa Ashikai 55.07 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort naa ashikai 55.07 punten in relatie tot Daniela Wegener. De samenwerkverhouding tussen naa ashikai en Daniela Wegener kan sterk zijn.

Met een verschil van 48.04 punten is naa ashikai de ten opzicht van Daniela Wegener de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat naa ashikai de leiding geeft over Daniela Wegener.
Persoonlijke Vaardigheden

Daniela Wegener 0.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Daniela Wegener 0.3 punten in relatie tot naa ashikai. Het aantal van 0.3 punten behoorlijk laag.

Naa Ashikai 4.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort naa ashikai 4.51 punten in relatie tot Daniela Wegener. Het aantal van 4.51 punten behoorlijk laag.

Met 4.21 punten verschil scoort naa ashikai net iets beter dan Daniela Wegener in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Naa Ashikai 72.19 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen naa ashikai en Daniela Wegener. naa ashikai scoort 72.19 punten in relatie tot Daniela Wegener in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 59.67 punten heeft Daniela Wegener ruim verloren van naa ashikai in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: