Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Danielle Alofs Gimpel vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 49.13 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 49.13 punten op financiel gebied in relatie tot Danielle Alofs Gimpel. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Gerard Van IJsselmuiden en Danielle Alofs Gimpel.

Met een verschil van 46.94 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Danielle Alofs Gimpel de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Danielle Alofs Gimpel.
Persoonlijke Vaardigheden

Danielle Alofs Gimpel 60.31 Punten

Danielle Alofs Gimpel scoort 60.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 61.52 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.52 punten in relatie tot Danielle Alofs Gimpel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 1.21 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Danielle Alofs Gimpel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 84.32 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 84.32 punten ten opzichte van Danielle Alofs Gimpel. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 49.3 punten heeft Danielle Alofs Gimpel verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: