Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Danielle Glasbeek Amsterdam vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 39.32 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 39.32 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Danielle Glasbeek Amsterdam. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Danielle Glasbeek Amsterdam zijn.

Met een verschil van 25.15 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Danielle Glasbeek Amsterdam op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Danielle Glasbeek Amsterdam 5.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Danielle Glasbeek Amsterdam 5.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.12 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 74.37 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.37 punten in relatie tot Danielle Glasbeek Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.25 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Danielle Glasbeek Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 89.96 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 89.96 punten ten opzichte van Danielle Glasbeek Amsterdam. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 58.39 punten heeft Danielle Glasbeek Amsterdam ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: