Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Danielle Glasbergen Van Vliet vs Petra Van Der Laar
Werk & Geld

Petra Van Der Laar 19.34 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Petra Van der laar 19.34 punten in relatie tot Danielle Glasbergen Van Vliet. 19.34 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Petra Van der laar en Danielle Glasbergen Van Vliet zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.42 punten is Danielle Glasbergen Van Vliet de ten opzicht van Petra Van der laar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Petra Van der laar de werknemer is van Danielle Glasbergen Van Vliet.
Persoonlijke Vaardigheden

Danielle Glasbergen Van Vliet 94.87 Punten

Danielle Glasbergen Van Vliet scoort 94.87 punten in relatie tot Petra Van der laar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Petra Van Der Laar 16.09 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Petra Van der laar 16.09 punten in relatie tot Danielle Glasbergen Van Vliet. Het aantal van 16.09 punten redelijk laag.

Liefde en Relaties

Petra Van Der Laar 57.46 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Petra Van der laar 57.46 punten in relatie tot Danielle Glasbergen Van Vliet. De aantrekkingskracht tussen Petra Van der laar en Danielle Glasbergen Van Vliet is sterk.
Met een verschil van 45.28 punten heeft Danielle Glasbergen Van Vliet verloren van Petra Van der laar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: