Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dannealle Glasmeier vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 28.32 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en dannealle Glasmeier zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 28.32 punten in relatie tot dannealle Glasmeier in de categorie Werk en Geld.

Met 15.21 punten verschil scoort dannealle Glasmeier beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Dannealle Glasmeier 43.54 Punten

dannealle Glasmeier scoort 43.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 7.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.92 punten in relatie tot dannealle Glasmeier. Het aantal van 7.92 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 35.62 punten is dannealle Glasmeier de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 26.77 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gerard Van IJsselmuiden 26.77 punten in relatie tot dannealle Glasmeier. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en dannealle Glasmeier, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint dannealle Glasmeier met een duidelijk verschil van 69.7 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: