Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Danny Sedney vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 14.11 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patricia IJsseldijk 14.11 punten in relatie tot Danny Sedney. 14.11 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patricia IJsseldijk en Danny Sedney zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 75.95 punten heeft Danny Sedney met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Danny Sedney 54.3 Punten

Danny Sedney scoort 54.3 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 12.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 12.95 punten in relatie tot Danny Sedney. Het aantal van 12.95 punten redelijk laag.

Met een verschil van 41.35 punten is Danny Sedney ten opzichte van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 7.13 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia IJsseldijk 7.13 punten in relatie tot Danny Sedney. 7.13 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Danny Sedney zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 33.76 punten is Danny Sedney de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: