Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Danny Vahn Beek vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 51.54 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 51.54 punten in relatie tot Danny vahn beek. De samenwerkverhouding tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Danny vahn beek kan sterk zijn.

Met een verschil van 11.36 punten scoort Danny vahn beek beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Danny Vahn Beek 2.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Danny vahn beek 2.74 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 2.74 punten behoorlijk laag.

Gonny En Rudi Ijssennagger 92.78 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 92.78 punten in relatie tot Danny vahn beek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 90.04 punten wint Gonny en Rudi IJssennagger ruim van Danny vahn beek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 84.47 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gonny en Rudi IJssennagger 84.47 punten ten opzichte van Danny vahn beek. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 78.05 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Danny vahn beek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: