Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Daphene Glazenburg vs Dennis Koot Soest
Werk & Geld

Dennis Koot Soest 90.42 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Dennis Koot Soest 90.42 punten ten opzichte van daphene Glazenburg. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Dennis Koot Soest en daphene Glazenburg.

Met een verschil van 36.07 punten is Dennis Koot Soest de ten opzicht van daphene Glazenburg de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Daphene Glazenburg 12.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort daphene Glazenburg 12.77 punten in relatie tot Dennis Koot Soest. Het aantal van 12.77 punten redelijk laag.

Dennis Koot Soest 94.1 Punten

Dennis Koot Soest scoort 94.1 punten in relatie tot daphene Glazenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 81.33 punten wint Dennis Koot Soest met gemak van daphene Glazenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dennis Koot Soest 5.65 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Dennis Koot Soest 5.65 punten in relatie tot daphene Glazenburg. 5.65 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Dennis Koot Soest en daphene Glazenburg zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 63.9 punten heeft daphene Glazenburg duidelijk gewonnen van Dennis Koot Soest in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: