Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Daphne Glazenburg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 25.09 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 25.09 punten in relatie tot Daphne Glazenburg in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Daphne Glazenburg zijn.

Met een verschil van 48.08 punten is Daphne Glazenburg de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Daphne Glazenburg de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Daphne Glazenburg 30.83 Punten

Daphne Glazenburg scoort 30.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 88.38 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 88.38 punten in relatie tot Daphne Glazenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.55 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Daphne Glazenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 14.07 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 14.07 punten in relatie tot Daphne Glazenburg op Liefdes en Relatie gebied. 14.07 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Daphne Glazenburg zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 56.61 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Daphne Glazenburg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: