Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dave Glasmacher vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 84.72 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 84.72 punten ten opzichte van Dave Glasmacher. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dave Glasmacher.

Met een verschil van 66.31 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Dave Glasmacher in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Dave Glasmacher 12.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Dave Glasmacher 12.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 12.6 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 2.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.28 punten in relatie tot Dave Glasmacher. Het aantal van 2.28 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 10.32 punten scoort Dave Glasmacher beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 36.55 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.55 punten in relatie tot Dave Glasmacher in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dave Glasmacher zijn.
Met een verschil van 57.99 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Dave Glasmacher in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: