Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dave Glazen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 25.67 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 25.67 punten in relatie tot Dave glazen in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dave glazen zijn.

Met een verschil van 46.06 punten is Dave glazen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Dave glazen de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Dave Glazen 63.42 Punten

Dave glazen scoort 63.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 8.69 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 8.69 punten in relatie tot Dave glazen. Het aantal van 8.69 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 54.73 punten is Dave glazen ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 39.1 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 39.1 punten in relatie tot Dave glazen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dave glazen zijn.
Met 8.61 punten verschil scoort Dave glazen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: