Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
David Balam Vazquez vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 12.84 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.84 punten in relatie tot David Balam Vazquez. 12.84 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en David Balam Vazquez zal dan ook niet heel goed zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft David Balam Vazquez met ruim 83.25 punten heeft gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

David Balam Vazquez 97.95 Punten

David Balam Vazquez scoort 97.95 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 76.22 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.22 punten in relatie tot David Balam Vazquez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.73 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan David Balam Vazquez op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 19.55 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 19.55 punten in relatie tot David Balam Vazquez op Liefdes en Relatie gebied. 19.55 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en David Balam Vazquez zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 17.82 punten scoort David Balam Vazquez beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: