Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
David Duong Beverwijk vs Odile Ijsselstein
Werk & Geld

Odile Ijsselstein 96.93 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Odile IJsselstein en David Duong Beverwijk. Binnen Werk en Geld scoort Odile IJsselstein 96.93 punten ten opzichte van David Duong Beverwijk.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Odile IJsselstein de leiding geeft over David Duong Beverwijk. Met een verschil van 43.01 punten is Odile IJsselstein de ten opzicht van David Duong Beverwijk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

David Duong Beverwijk 2.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort David Duong Beverwijk 2.73 punten in relatie tot Odile IJsselstein. Het aantal van 2.73 punten behoorlijk laag.

Odile Ijsselstein 66.39 Punten

Odile IJsselstein scoort 66.39 punten in relatie tot David Duong Beverwijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 63.66 punten is Odile IJsselstein ruim de winner ten opzichte van David Duong Beverwijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Odile Ijsselstein 62.31 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Odile IJsselstein en David Duong Beverwijk. Odile IJsselstein scoort 62.31 punten in relatie tot David Duong Beverwijk in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft David Duong Beverwijk met maaar 0.36 punten verschil, net gewonnnen van Odile IJsselstein.
Bekijk ook de Combats tussen: